Cartofi noi cu dovlecei

Printeaza

Cartofi noi cu dovlecei Cartofi noi cu dovlecei

Ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 3 dovlecei
  • 250-300 g smântână
  • 2 linguri făină
  • 100 g unt topit şi încă 50 g pentru uns vasul
  • 150-200 g caşcaval
  • 2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii şi îi pui la fiert în coajă. Dovleceii îi cureţi de coajă şi îi tai felii subţiri. Cureţi cartofii şi, la fel, îi tai felii, îi amesteci cu dovleceii, caşcavalul ras, untul topit şi smântână în care desfaci făina.

Ungi un vas cu puţin unt, îl tapetezi cu pesmet şi pui tot amestecul de dovlecei, cartofi, smântână. Dai la cuptor pen­tru 30 de mi­nute. La masă serveşti direct din vasul în care a stat la cuptor.

Cartofi noi cu dovlecei

Cartofi noi cu dovlecei

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.