Cartofi noi cu marar

Printeaza

 

Cureţi şi speli 1 kg de cartofi. Dacă sunt mici, e suficient să-i freci cu sare, într-un prosop. Intr-un ceaun pui circa 1/2 I de ulei să se încingă şi pe urmă pui cartofii zvântaţi.

Ai grijă, se fac repede şi nu trebuie să fie foarte prăjiţi. Intre timp, speli foarte bine o legătură de mărar şi o toci mărunt.

Scoţi cartofii din baia de ulei scurgându-i bine, îi presari cu sare şi mărar şi amesteci.

Cartofi noi cu marar

Cartofi noi cu marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.