Cartofi noi cu patrunjel si usturoi
PrinteazaCartofi noi cu patrunjel si usturoi din: cartofi, ulei, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper.
- 1 kg cartofi noi
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă
- 1 căpătână usturoi
- 2 legături pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toci ceapa. Tai felii o parte din căţeii de usturoi, iar pe ceilalţi îi lasi în coajă si-i zdrobeşti uşor.
Speli foarte bine cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare până când sunt aproape fierţi. Ii scurgi, îi amesteci cu ulei şi cu pătrunjelul tocat şi presari sare şi piper după gust.
Ii aşezi într-o tavă, pui căţeii de usturoi şi ceapa tocată şi laşi la cuptor 25 de minute sau până devin aurii.
Cartofi noi cu patrunjel si usturoi
Pofta buna!