Cartofi noi cu patrunjel si usturoi

Printeaza

Cartofi noi cu patrunjel si usturoi din: cartofi, ulei, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_noi_cu_patrunjel_si_usturoi

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 căpătână usturoi
  • 2 legături pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci ceapa. Tai felii o parte din căţeii de usturoi, iar pe ceilalţi îi lasi în coajă si-i zdrobeşti uşor.

Speli foarte bine cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare până când sunt aproape fierţi. Ii scurgi, îi amesteci cu ulei şi cu pătrunjelul tocat şi presari sare şi piper după gust.

Ii aşezi într-o tavă, pui căţeii de usturoi şi ceapa tocată şi laşi la cuptor 25 de minute sau până devin aurii.

Cartofi noi cu patrunjel si usturoi

Cartofi_noi_cu_patrunjel_si_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.