Cartofi noi cu rozmarin si usturoi
PrinteazaCartofi noi cu rozmarin si usturoi din: cartofi noi, ulei, usturoi, rozmarin, unt, marar, sare, piper.
- 16 cartofi noi mici
- 5 linguri ulei
- 7-8 catei de usturoi
- 2-3 crengute rozmarin
- 3-4 linguri unt
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli foarte bine cartofii si ii cureti. Ii pui intr-un vas si-i amesteci cu uleiul, usturoiul taiat bucati mari, crengutele de rozmarin, marar tocat, sare si piper dupa gust. Rastorni cartofii intr-o tava, pui din loc in loc cate 1 lingura de unt si ii tii la cuptor, la foc mic, aproximativ 1 ora, pana cand capata o crusta aramie.
Din cand in cand, ii intorci cu o spatula pentru a se rumeni uniform.
Cartofi noi cu rozmarin si usturoi
Pofa buna!