Cartofi noi cu usturoi si roşii

Printeaza

Cartofi noi cu usturoi si roşii

Ingrediente:Cartofi noi cu usturoi si roşii

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • 2-3 roşii coapte
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi speli în mai multe ape, după care îi sărezi puţin şi îi prăjeşti în ceaun cu o ceaşcă de ulei. Opăreşti roşiile, le decojeşti, le tai cubuleţe, le adaugi în ceaun, potriveşti gustul de sare acoperi cu un capac.

Laşi cartofii să fiarbă înăbuşit timp de 10 minute, apoi pui usturoiul tocat mărunt şi stingi focul. Presari mărarul tocat fin şi serveşti mâncarea cu salată de sezon.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.