Cartofi noi la cuptor cu pulpe de pui

Printeaza

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se ung 8 pulpe de pui (cca 125 g) cu un amestec din 1 lingură miere, 1 lingură oţet balsamic, 1 lingură boia, sare, piper şi 4 linguri ulei de măsline.

Se aşază într-o formă de sufleu. Se spală şi se taie jumătăţi 800 g cartofi noi şi se amestecă împreună cu 3 linguri ulei; se adaugă la pulpe.

Se coc la cuptor cca 35 min. Se întorc din când în când. Dacă mai este nevoie se adaugă cca 100 ml supă sau apă.

Se decojesc 500 g tije de sparanghel verde în dreptul treimii inferioare.

Tijele se taie în două pe lung. Se ung cu 2 linguri ulei, se sărează şi se adaugă în vasul din cuptor cu 15 minute înainte ca pulpele să fie gata, împreună cu 250 g roşii cherry şi 4 fire cimbru.

Cartofi noi la cuptor cu pulpe de pui

Cartofi noi la cuptor cu pulpe de pui

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • cartofi noi la cuptor cu pulpe de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.