Cartofi noi la cuptor

Printeaza

Cartofi noi la cuptor din: cartofi, ulei de masline, usturoi verde, cimbru verde, rozmarin, sare de mare, piper mozaic. fara poza

Ingrediente:Cartofi noi la cuptor

  • 1 kg cartofi mai mici
  • ulei de masline
  • usturoi verde
  • cateva fire cimbru verde
  • cateva fire de rozmarin
  • sare de mare grunjoasa
  • piper mozaic

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii cu un burete de vase nou. Pui cartofii la scurs pe un servet de bucatarie. Preincalzesti cuptorul la 200°C. Asezi cartofii in tava, ii stropesti cu ulei de masline si adaugi usturoiul verde taiat marunt, crengutele de cimbru, rozmarin, sarea de mare si piperul.

Acoperi tava cu o folie de aluminiu si dai la cuptor timp de 35-40 de minute. La jumatatea timpului scoti folia pentru a lasa cartofii sa se rumeneasca usor. Ii servesti calzi, cu mujdei de usturoi amestecat cu o rosie.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.