Cartofi noi la cuptor
PrinteazaCartofi noi la cuptor din: cartofi, ulei de masline, usturoi verde, cimbru verde, rozmarin, sare de mare, piper mozaic. fara poza
- 1 kg cartofi mai mici
- ulei de masline
- usturoi verde
- cateva fire cimbru verde
- cateva fire de rozmarin
- sare de mare grunjoasa
- piper mozaic
Mod de preparare:
Speli bine cartofii cu un burete de vase nou. Pui cartofii la scurs pe un servet de bucatarie. Preincalzesti cuptorul la 200°C. Asezi cartofii in tava, ii stropesti cu ulei de masline si adaugi usturoiul verde taiat marunt, crengutele de cimbru, rozmarin, sarea de mare si piperul.
Acoperi tava cu o folie de aluminiu si dai la cuptor timp de 35-40 de minute. La jumatatea timpului scoti folia pentru a lasa cartofii sa se rumeneasca usor. Ii servesti calzi, cu mujdei de usturoi amestecat cu o rosie.
Pofta buna!