Cartofi noi la tigaie

Printeaza

Cartofi noi la tigaie din: cartofi, bacon, ceapa, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Cartofi noi la tigaie

  • 500 g cartofi noi
  • 350 g bacon
  • o legătură ceapă
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Baconul feliute se pune la prăjit în uleiul încins. Pe la jumătatea prăjirii se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Se amestecă astfel încât şi cartofii să se îmbibe cu ulei.

Se presară cu sare şi piper şi se serveşte cu ceapă verde şi pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.