Rețetă de terci de ovăz – Delicios, sănătos și hranitor din: ovaz, lapte, miere, sare, extract de vanilie. Terciul de ovăz este un mic dejun clasic, sănătos și reconfortant. Această rețetă simplă îți oferă un mod delicios de a începe ziua cu energie și nutriție. Ovăzul este bogat în fibre, carbohidrați complecși, proteine și grăsimi […]
Cartofi noi şi roşii uscate la soare
PrinteazaCartofi noi si rosii uscate la soare din: cartofi, smantana, maioneza, ulei de masline, zahar, rosii uscate, patrunjel si ceapa verde.
Ingrediente:
- 500 g de cartofi noi
- 4 linguri de smântână
- 4 linguri de maioneză
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 vârf de cuţit de zahăr fin
- 8-10 roşii uscate la soare, tăiate felii
- 1 legătură mică de pătrunjel, tocat mare
- 2 cepe verzi, tăiate felii
Mod de preparare:
Cartofi noi şi roşii uscate la soare: fierb cartofii în multă apă clocotită cu sare, până devin fragezi. scurg şi se răcesc sub jet de apă rece.
curăţă de coajă şi se pun deoparte pentru mai târziu.
amestecă, într-un bol mic, smântână, maioneza şi uleiul de măsline cu zahărul, sare şi piper. Apoi se adaugă roşiile, pătrunjelul şi cepele verzi.
combină cartofii cu dressingul cremos cu grijă, fără a-i sparge în bucăţi.
Pofta buna!
Rețetă de Fasole Bătută cu usturoi
Rețetă de Fasole Bătută cu usturoi din: fasole, usturoi, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, pasta de susan, chimen, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 500 g fasole albă sau fasole roșie (fiartă și răcită) 2 căței de usturoi (mărunțiți) 3 linguri de ulei de măsline extravirgin Sucul de la o lămâie 1 […]