Cartofi noi cu sos de branza de vaci din: cartofi, seminte de chimen, branza de vaci, smantana, suc de lamaie, ceapa verde, usturoi, patrunjel, marar, busuioc verde, sare si piper.
Ingrediente:
800 g cartofi
1 lingura seminte de chimen
750 g branza de vaci
250 g smantana
sucul de la 1/2 lamaie
2 cepe verzi
3 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
marar
busuioc verde
sare
piper
Mod de preparare:
Speli bine cartofii în apă, să se ia pieliţa, apoi îi pui la fiert cu apă cât să-i acopere.
Adaugi sare, chimen, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă cam 30 de minute.
Amesteci bine într-un castron brânza de vaci cu smântână şi sucul de lămâie.
Cureţi şi toci ceapa verde, apoi cureţi usturoiul şi îl dai pe răzătoarea mică.
Pui ceapa şi usturoiul în sosul de brânză, împreună cu toate verdeţurile bine tocate.
Adaugi piper, boia (după preferinţe), sare. Pui compoziţia la rece.
Când cartofii sunt fierţi, îi serveşti împreună cu sosul de brânză de vaci.
Cartofi noi cu legume la cuptor din: cartofi, ceapa rosie, morcovi, dovlecel, ardei gras, usturoi, ulei de masline, sare, piper, oregano. Această rețetă este ușor de preparat și oferă o combinație sănătoasă de carbohidrați din cartofi, fibre și vitamine din legume și grăsimi sănătoase din uleiul de măsline. Ingrediente: 500 g de cartofi noi […]
Cum se prepara Cartofi noi inabusiti la ceaun: Pofta buna Cartofi noi copti la cuptor Cartofi noi copti la cuptor din: cartofi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 kg cartofi noi 4 linguri ulei de măsline 2 lingurițe sare sare și piper, dupa gust Mod de preparare: Spălați cartofii si adaugati […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.