Cartofi noi cu sos picant
PrinteazaCartofi noi cu sos picant
Căleşti 1 ceapă tocată mărunt şi 2 căţei de usturoi zdrobiţi în 2 linguri de ulei timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugi 1 linguriţă de boia de ardei iute, 400 g roşii tăiate cubuleţe şi 1 lingură de bulion.
Potriveşti de sare şi piper şi le fierbi la foc mic până când sosul se îngroaşă. între timp, încingi 1 lingură de ulei şi 25 g unt şi prăjeşti 1 kg cartofi noi, tăiaţi cuburi mari, timp de 15 minute, până se rumenesc.
Pui cartofii într-un castron pentru salată, torni deasupra sosul şi amesteci. Presari deasupra măsline negre fără sâmburi. îi poţi servi cu bucăţele de came sau peşte fript.
Poftă bună!