Cartofi noi umpluti cu sunca si verdeata din: cartofi, sunca, rosii cherry, smantana, verdeata, sare, piper.
Ingrediente:
4 cartofi noi mai mari
4 felii sunca
8 rosii cherry
2–3 linguri smantana
verdeata
sare
piper
Mod de preparare:
Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa clocotita. Intre timp, sunca se taie cubulete, iar rosiile se taie in doua sau in patru, in functie de marime.
Cartofilor fierti li se scobeste miezul si se amesteca cu celelalte ingrediente, mai putin smantana.
Se umplu cartofii, se repartizeaza smantana si se aduc cu verdeata la masa.
Cartofi umpluti cu carne tocata de vita din: cartofi, ceapa, carne de vita, ardei, rosii, sos picant, unt, ulei, cascaval, sare. Ingrediente: 8 cartofi o ceapă 300 g carne tocată de vită un ardei gras 2 roşii o linguriţa sos picant 3 linguri unt 3 linguri ulei 50 g caşcaval ras sare Mod de […]
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 5 cartofi de marime medie 200 g branza tofu sare piper 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.