Pui Glazurat cu Smochine și Balsamic din: piept de pui, smochine, otet, miere, usturoi, sare, piper, ulei. Această rețetă transformă pieptul de pui simplu într-o cină sofisticată, ideală pentru serile în care doriți să impresionați. Ușor de preparat, dar cu un rezultat care pare desprins din restaurantele de top, puiul glazurat cu smochine și balsamic […]
Cartofi noi umpluti cu telemea si marar
PrinteazaCartofi noi umpluti cu telemea si marar din: cartofi noi, telemea, lapte, gris, oua, smantana, sare, piper, marar verde.
Ingrediente:
- 1,5 kg cartofi noi
- 400 g telemea
- 200 ml lapte
- 2 linguri griş
- 2 ouă
- 400 ml smântână
- sare
- piper
- mărar verde
Mod de preparare:
Fierbi laptele, împreună cu grisul, până se îngroaşă. Amesteci apoi brânza rasă pe răzătoareâ mică, cu ouăle, sare, mărarul şi piper. Speli cartofii şi le scoţi miezul.
Umpli cartofii cu amestecul de mai sus şi îi prăjeşti în ulei, timp de 15 minute. îi pui apoi într-o tavă unsă, torni deasupra smântână şi îi coci la cuptor, timp de 20-25 de minute.
Serveşti cartofii cu salată verde.
Cartofi noi umpluti cu telemea si marar
Poftă bună!
Blue Angel Cocktail din: vodca, curacao, suc de lamaie, sirop, gheata, portocala. Blue Angel este un cocktail clasic, cunoscut pentru culoarea sa vibrantă și aroma sa ușor citrică. Este o alegere populară pentru evenimentele speciale și serile de vară, datorită gustului său revigorant și prezentării impresionante. Cocktail-ul combină licoarea fină de curaçao albastru cu suc […]