Cartofi noi cu usturoi

Printeaza

Cartofi noi cu usturoi din: carnati afumati, cartofi noi, usturoi, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 150 g cârnaţi afumaţi
  • 600 g cartofi noi
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Cartofi noi cu usturoi:

Se iau cartofii. Se spală, se freacă bine, curăţindu-i de coajă şi se fierb întregi în apă cu sare timp de 5 minute.

Se zdrobesc căţeii de usturoi, se freacă bine cu patru linguri de ulei, pătrunjel verde tocat mărunt şi piper.

Se taie felii cârnaţii şi se adaugă în cratiţă pe lângă cartofi, iar după 5 minute se scurg.

Se adaugă apoi uleiul condimentat, se presară toate cu caşcaval şi se dă cratiţa la cufptor pentru 20 de minute.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.