Cartofi cu orez

Printeaza

Cartofi cu orez

Ingrediente:

  • 2-3 cartofi
  • 2-3 pahare orez
  • 2 cepe
  • 1 praz (facultativ)
  • 1 ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • suc de rosii
  • se mai pot pune si morcovi, ardei

 

Mod de preparare:

Cartofi cu orez: Cartofii se taie mai mari ca pentru prajit, orezul se spala, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Intr-o tava se pun uleiul, orezul, sucul de rosii, ceapa, cartofii, sarea si piperul dupa gust.

Se pune apa sa acopere totul plus inca de-o palma si se da la ouptor. Prazul se pune rondele deasupra. Cand e gata se presara marar si patrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Vinul La Tâche: Istorie, Degustare și Sfaturi – Ghid Complet

Vinul La Tâche: Istorie, Degustare și Sfaturi – Ghid Complet. La Tâche este un alt vin emblematic produs de Domaine de la Romanée-Conti. Situat în inima Burgundiei, produce un Pinot Noir de o eleganță și complexitate rar întâlnită. La Tâche este cunoscut pentru aromele sale sofisticate de fructe roșii, pământ umed și trufe, îmbinând armonios […]

Tiramisu cu Aromă de Ceai Verde Matcha

Tiramisu cu Aromă de Ceai Verde Matcha din: mascarpone, oua, zahar, piscoturi, ceai verde matcha, lichior, apa. Reinterpretând clasicul desert italian, tiramisu cu ceai verde matcha este o fuziune delicioasă între cremozitatea bogată a mascarpone-ului și aroma unică și revitalizantă a ceaiului verde matcha. Această versiune adaugă o notă de originalitate, combinând tradiția cu influențe […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Cartofii cu praz parca ar mai merge dar nu stiu cu orez cum iese.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.