Cartofi picanţi la cuptor
PrinteazaCartofi picanţi la cuptor din: cartofi, ceapa, marar, ulei, sare, piper, boia de ardei iute, cascaval, vegetal.
- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 1 legatura marar
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
pentru decor:
- 50 g cascaval vegetal
Mod de preparare:
Speli cartofii, îi cureţi de coajă şi-i tai felii. Cureţi ceapa şi o toci. Speli mărarul, îi îndepărtezi codiţele şi-l tai mărunt.
Aşezi cartofii într-un vas, adaugi ceapa, mărarul, sarea, piperul, boiaua de ardei iute, uleiul şi amesteci toate ingredientele.
Pui compoziţia într-un vas, adaugi puţină apă şi-l dai la cuptor, acoperit, aproximativ30 de minute.
Apoi, scoţi capacul vasului şi mai laşi cartofii 10 minute pentru a fi crocanţi. Ii serveşti calzi cu caşcaval vegetal ras deasupra.
Cartofi picanţi la cuptor
Pofta buna!