Steak de Vită cu Sos de Ciuperci din: steak de vita, sare, piper, ulei de masline, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, supa, untcartofi piure. Savurați fiecare mușcătură din acest steak de vită, servit cu un sos de ciuperci cremos și aromat, pentru o experiență culinară de neuitat. Acest fel de mâncare clasic este reinventat pentru a […]
Cartofi picanti preparati la tigaie
PrinteazaCartofi picanti preparati la tigaie din: cartofi noi, ceapa verde, ceapa rosie, rozmarin, ulei de rapita, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi noi mici
- 1 legatura de ceapa verde
- 4 cepe rosii
- 1-2 fire de rozmarin
- 4 linguri de ulei de rapita
- sare
- piper
Mod de preparare:
spală cartofii bine şi se taie eventual în bucăţi, în funcţie de mărime. pregăteşte ceapa verde: cozile de ceapă se taie rondele, restul se toacă. Se curăţă ceapa roşie şi se taie felii subţiri.
spală rozmarinul şi se şterge; se rup acele şi se toacă. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc cartofii şi ceapa roşie aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
adaugă ceapa verde tocată şi se mai prăjesc 5-10 minute. Se sărează după gust şi se presară rozmarin. stinge cu puţină apă şi se fierbe înăbuşit sub capac, la foc moale.
adaugă rondelele de ceapă verde, sare şi piper.
Cartofi picanti preparati la tigaie
Pofta buna!
Supă Cremoasă de Castane din: castane, ceapa, morcovi, cartofi, supa de legume, ulei de masline, sare, piper, iaurt, patrunjel. Când vremea se răcește și căutăm mâncăruri care să ne încălzească și să ne răsfețe simțurile, supa cremoasă de castane apare ca o opțiune reconfortantă și bogată în arome. Combinând dulceața naturală a castanelor cu gustul […]