Cartofi rosii cu hrean si smantana

Printeaza

Cartofi rosii cu hrean si smantana din: cartofi rosii, otet din vin alb, ceapa verde, pasta de hrean, smantana, zeama de lamaie si chives.

Ingrediente:

  • 1,8 kg cartofi rosii mici
  • 4 linguri otet din vin alb
  • 1 legatura cu ceapa verde, taiata in felii fine
  • 5 linguri pasta de hrean
  • 500 g de smantana
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 legatura de chives, tocata

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în apă clocotită cu sare, până se frăgezesc. Se scurg, apoi se pun înapoi în oala caldă, ca să se usuce un pic.

Toarnă oţetul peste cartofi, împreună cu câteva vârfuri de cuţit de sare.

Lasă să se odihnească 10 minute, apoi se adaugă restul de ingrediente şi se amestecă uşor.

Gustă şi se mai adaugă un pic de sare dacă este necesar, apoi se răstoarnă într-un vas pentru servit.

Cartofi rosii cu hrean si smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.