Cartofi rosii taranesti

Printeaza

Cartofi rosii taranesti din: cartofi, kaizer, ceapa, boia, sare, ulei, piper.

Ingrediente:Cartofi rosii taranesti

  • 8 cartofi medii roşii
  • 150 g kaizer afumat
  • 3 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi fierbi în apă cu sare. După ce au fiert, îi scurgi de apă şi îi laşi să se răcească. îi cureţi de coajă şi îi tai cubuleţe.

Prăjeşti puţin kaizerul tăiat fâşii în două linguri de ulei şi apoi îl scoţi din tigaie. Căleşti ceapa julien în uleiul în care ai prăjit carnea.

Pui cartofii şi kaizerul peste ceapă şi con­dimentezi cu sare, piper şi boia, după gust, şi îi laşi 10-15 minute, ca să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.