Cartofi rumeniti cu mac si parmezan

Printeaza

Cartofi rumeniti cu mac si parmezan din: cartofi, ulei de masline, parmezan, mac.

Ingrediente:Roasted potatoes with rosemary in a bowl

  • 1 kg cartofi cu coaja alba, taiati in doua sau in bucati egale
  • 5 linguri ulei de masline
  • 30 g parmezan razuit
  • 1 lingura mac

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Fierbe cartofii în apă cu sare 8 min.

Scurge de lichid şi pune-i din nou în vas pe foc pentru ca tot lichidul să se evapore. Incinge uleiul în tava de copt şi adaugă cartofii, amestecă pentru a se unge uniform, şi dă la cuptor 40 min.

Adaugă parmezanul şi macul în ultimele 10 min. Se poate garnisi cu cateva ace de rozmarin.

Cartofi rumeniti cu mac si parmezan

Roasted potatoes with rosemary in a bowl

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicioasi cartofii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.