Cartofi rumeniti cu rozmarin

Printeaza

Cartofi rumeniti cu rozmarin din: cartofi, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Cartofi rumeniti cu rozmarin

  • 1,2 kg cartofi roşii, curăţaţi şi tăiaţi felii
  • 4-6 linguri ulei de măsline
  • o mână de crenguţe de rozmarin

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Pune cartofii la fiert în apă rece cu sare, adu la punctul de fierbere, lasă sâ fiarbă 2 minute şi apoi scurge de lichid. Incinge uleiul în tava de copt 3 minute. Adaugă cartofii şi rozmarinul şi amestecă pentru a se unge uniform.

Dă la cuptor 30-40 minute, întorcând o dată. Potriveşte gustul de sare şi piper înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.