Cartofi rumeniţi cu parmezan si aromă de trufe

Printeaza

Cartofi rumeniţi cu parmezan si aromă de trufe: Incinge cuptorul la semnul 6/200C. Intr-un vas pune la fiert 1,5 kg cartofi cu coaja alba, curatati si taiati bucati egale si 5 foi de dafin.

Fierbe la foc mic 6 minute, scurge de lichid si pune din nou in vas.

Acopera cu capac si scutura vasul pentru ca marginile sa se sfarame. Presara 5 linguri malai si sare si asaza pe tava de copt.

Stropeste cu 10 ml ulei de porumb, amesteca pentru a se unge uniform si da la cuptor 50-60 de minute, amestecand o data, pana cand se rumenesc.

Presara 40 g parmezan razuit si stropeste cu 2 linguri ulei de trufe. Da din nou la cuptor 5 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cartofi rumeniti cu rozmarin

Cartofi rumeniti cu rozmarin din: cartofi, ulei, rozmarin. Ingrediente: 1,2 kg cartofi roşii, curăţaţi şi tăiaţi felii 4-6 linguri ulei de măsline o mână de crenguţe de rozmarin     Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Pune cartofii la fiert în apă rece cu sare, adu la punctul de fierbere, lasă sâ fiarbă 2 […]

 

Cartofi rumeniti cu mac si parmezan

Cartofi rumeniti cu mac si parmezan din: cartofi, ulei de masline, parmezan, mac. Ingrediente: 1 kg cartofi cu coaja alba, taiati in doua sau in bucati egale 5 linguri ulei de masline 30 g parmezan razuit 1 lingura mac   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Fierbe cartofii în apă cu sare 8 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.