Cartofi rumeniţi, cu salsa picantă

Printeaza

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200C. Curăţă de coajă şi taie cuburi de 2-3 cm 900 g cartofi cu coaja roşie. Stropeşte-i cu 2 linguri ulei şi amestecă-i cu 1 linguriţă muştar picant. Presară sare şi piper şi dă la cuptor 40-45 de minute, întorcând din când în când, până când se rumenesc.

Intre timp, prepară salsa picantă: mărunţeşte în tocătorul electric 4 fire de ceapă verde, tăiată, 1 ardei gras verde şi 100 g creson. Adaugă 50 caşcaval, răzuit, 3 linguri ulei de măsline, zeama de la 1 lămâie, sare, piper, câteva picături de sos tabasco sau un praf de boia iute.

Amestecă pentru a obţine o pastă cât mai omogenă şi adaugă 1 -2 linguri de apă, pentru un sos mai subţire. Serveşte cartofii cu salsa turnată deasupra.

Cartofi rumeniţi, cu salsa picantă

Cartofi rumeniţi, cu salsa picantă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.