Cartofi scazuti cu costita
PrinteazaCartofi scazuti cu costita din: cartofi, costita de porc, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, gulie, delikat, foi de dafin, pasta de gogosari, boia, bulion.
- 1 kg cartofi
- 1/2 costita de porc
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 rădăcină păstârnac
- 1 gulie mică
- 1 linguriţă Delikat
- 2 foi de dafin
- 1 linguriţă pastă de gogoşari (sau de ardei)
- boia (dulce sau iute, după gust)
- 1 lingură bulion
Mod de preparare:
Cureti ceapa si radacinoasele, le tai marunt sau cubulete. Cand au develit sticloase, adaugi boiaua si stingi cu apa.
Pui si costitele si lasi totul sa fiarba la foc mic.
Daca este cazul, completezi cu apa. Intre timp cureti cartofii, ii speli si ii tai pe lung in 4 sau 8 dupa cum preferi.
Adaugi cartofii cand costitele sunt aproape fierte adaugi apoi bulionul, dafinul, 1 lingurita delikat si pasta de gogosari.
Lasi sa fiarba pana obtii o mancare scazuta, cand o serviti la masa adaugi si partunjelul verde tocat.
Cartofi scazuti cu costita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi scazuti
- cartofi scazuti cu carne
- cartofi scazuti cu carne de porc
Imi place, o sa pregatesc si eu reteta de cartofi scazuti cu costita