Cartofi si ardei la tigaie
PrinteazaCartofi si ardei la tigaie
Ingrediente:
- cate 2 ardei, galbeni si rosii
- 700 g cartofi
- 5 cepe
- 1 catel de usturoi
- 200 g carnati cabanos
- 5 linguri ulei
- 3 lingurite pasta de ardei
- 500 ml supa
- 1 lingurita cimbru
- sare,
- piper
- 4 oua
- 1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
Pregatiti ardeiul si cartofii si taiati-i cuburi. Curatati ceapa si usturoiul, spalati-le si tocati-le marunt. Taiati carnaciorii feliute.
Prajiti-i in 3 linguri de ulei. De asemenea, prajiti ardeii, cartofii, ceapa si usturoiul in acelasi ulei unde ati prajit si carnatii. Adaugati pasta de ardei, supa, cimbrul, sarea si piperul si fierbeti totul circa 15 minute.
Cu 5 minute inainte de scurgerea timpului de fierbere, adaugati si carnatii. Incingeti restul uleiului intr-o tigaie, prajiti ouale ochi si sarati-le.
Condimentati mancarea dupa gust, servitj-o alaturi de ouale ochi si ornati cu patrunjelul tocat.
Cartofi si ardei la tigaie
Pofta buna!