Cartofi şi ardei umpluţi

Printeaza

Cartofi şi ardei umpluţi

Ingrediente:Cartofi si ardei umpluti

  • 4 cartofi fierţi în coajă
  • 4 roşii decojite
  • 4 arde graşi
  • 200 g ciuperci
  • 1 pahar smântana
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapă
  • condimente
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, apoi îi goleşti de miez. Speli ardeii şi roşiile, le goleşti de seminţe şi le laşi să se scurgă.

Cureţi şi speli ceapa, o tai mărunt şi o căleşti puţin în unt, apoi jadaugi ciupercile tăiate mărunt, miezul de cartofi şi miezul de roşii şi laşi compoziţia să scadă bine.

Pui condimente şi piper după gust. Cu această com­poziţie umpli cartofii şi ardeii, apoi pui căpăcele de roşii şi îi aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt şi îi acoperi cu smântână.

Dai tava la cuptorul fierbinte pentru 30 de minute.

Mâncarea este gata atunci când  ardeii sunt fierti si o aduci la masă presărată cu caşcaval.

Cartofi şi ardei umpluţi

Cartofi si ardei umpluti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.