Cartofi şi ardei umpluţi
PrinteazaCartofi şi ardei umpluţi
- 4 cartofi fierţi în coajă
- 4 roşii decojite
- 4 arde graşi
- 200 g ciuperci
- 1 pahar smântana
- 100 g caşcaval ras
- 2 linguri unt
- 1 ceapă
- condimente
- piper boabe
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, apoi îi goleşti de miez. Speli ardeii şi roşiile, le goleşti de seminţe şi le laşi să se scurgă.
Cureţi şi speli ceapa, o tai mărunt şi o căleşti puţin în unt, apoi jadaugi ciupercile tăiate mărunt, miezul de cartofi şi miezul de roşii şi laşi compoziţia să scadă bine.
Pui condimente şi piper după gust. Cu această compoziţie umpli cartofii şi ardeii, apoi pui căpăcele de roşii şi îi aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt şi îi acoperi cu smântână.
Dai tava la cuptorul fierbinte pentru 30 de minute.
Mâncarea este gata atunci când ardeii sunt fierti si o aduci la masă presărată cu caşcaval.
Cartofi şi ardei umpluţi
Pofta buna!