Cartofi cu smantana si mazare

Printeaza

O reteta de cartofi cu smantana si mazare din: cartofi, ceapa rosie, mazare, smantana, cascaval, unt, sare si piper.

Ingrediente:Cartofi cu smantana si mazare

  • 500 g cartofi noi
  • 1 ceapa rosie
  • 4-5 linguri boabe de mazare (optional)
  • 100 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai ceapa roşie rondele şi o căleşti în unt până când se înmoa­ie. Adaugi cartofii, curăţaţi de coajă, spălaţi bine şi, opţional, boabele de mază­re, 2-3 linguri de supă de legume (sau apă caldă), sare şi piper după gust. Laşi să fiarbă mai departe cu vasul acoperit.

Amesteci din când în când, să nu se prin­dă. Când legumele sunt bine pătrunse, pui smântână, pre­sari deasupra caşcavalul ras şi pui la cuptor pentru 5-10 minute. Serveşti cartofii cât sunt fierbinţi.

Cartofi cu smantana si mazare

Cartofi cu smantana si mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.