Piure de cartofi cu pesto din: cartofi, pesto, smantana. Ingrediente: 2 cartofi potriviţi ca mărime, curăţaţi de coajă 3 linguri pesto verde 1 lingură smântână Mod de preparare: Taie cartofii în bucăţi egale şi pune-i într-un vas cu apă rece cu sare pe foc, la fiert. Lasă să fiarbă 20 minute la foc […]
Salata de cartofi cu sos pesto din: cartofi, fasole, mazare, sos pesto, lamaie, busuioc. Ingrediente: 750 g cartofi noi 125 g bob (fasole cu bobul uriaş) 125 g mazăre 175 g fasole albă 2 linguri maioneză 3 linguri sos pesto 1/2 lingură zeamă de lămâie 0 mână de busuioc Mod de preparare: Fierbe cartofii în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.