Cartofi cu sos de rosii

Printeaza

Cartofi cu sos de rosii din: cartofi, rosii, ceapa, grasime, verdeata, sare.

 

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi
  • 10 roşii
  • 4 cepe
  • 2 linguri grăsime
  • 3 legături verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare Cartofi cu sos de rosii:

Cartofii, spălaţi, curăţaţi, se taie în sferturi, se aşează într-o cratiţă şi se toarnă deasupra lor roşiile curăţate şi zeama lor, ceapa, curăţată, spălată, fin tăiată, o parte din verdeaţă, spălată şi tocată mărunt, grăsimea şi sare.

Se fierb până scade sosul. Se servesc cu verdeaţă tocată şi cu puţin unt proaspăt deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.