Cartofi taranesti cu carne tocata de porc
PrinteazaCartofi taranesti cu carne tocata de porc din: cartofi, kaizer, ceapa, ulei, concentrat de legume, piper, boia dulce, chimen, carne tocata de porc, castraveciori, ceapa verde, smantana, sare.
- 1 kg cartofi
- 50 g kaizer
- 2 cepe
- 5 linguri ulei
- 2 lingurite concentrat de legume
- piper
- boia dulce
- chimen
- 500 g carne tocata de porc
- 10 castraveciori
- 2-3 fire ceapa verde tocata sau un fir de praz
- 200 g smantana
- sare
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi pui la fiert cu un praf de sare, pentru 30 de minute. îi scurgi şi îi laşi să se răcească. Toci kaizerul cubuleţe, castraveciorii îi tai sferturi sau rondele, toci ceapa, la fel şi prazul.
Intr-o tigaie încingi 2 linguri de ulei, adaugi kaizerul, carnea tocată şi cartofii scurşi. Laşi să se rumenească. Adaugi ceapa, prazul, condimentele şi concentratul de legume, iar la final smântână, amestecând uşor să nu se sfărâme cartofii.
Serveşti preparatul pe o farfurie, alături de castraveţi muraţi.
Cartofi taranesti cu carne tocata de porc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi taranesti carne tocata