Cartofi taranesti cu kaizer si ardei rosu

Printeaza

Cartofi taranesti cu kaizer si ardei rosu din: cartofi, kaizer, ceapa, ardei, ulei, sare, marar.

Ingrediente:Cartofi taranesti cu kaizer si ardei rosu

  • 4-5 cartofi mari
  • 300 g kaizer
  • 2 cepe mari
  •  1 ardei gras roşu
  • ulei
  • sare
  • mărar

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, decojeşte-i şi taie-i cubuleţe.

Incinge ulei într-o cratiţă, pune ceapa tăiată julien şi ardeiul gras tocat mărunt.

Când s-au înmuiat, adaugă kaizerul feliat subţire şi lasă totul să se călească până când ceapa se înmoaie.

Ia de pe foc, adaugă cubuleţele de cartofi şi sare după gust. Serveşte cu decor de mărar tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.