Cartofi la tava cu carnat de porc

Printeaza

Cartofi la tava cu carnat de porc din: cartofi, carnati de porc, dovleac, varza acra, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 500 g cârnaţi de porc (de casă)
  • 200 g dovleac
  • 200 g varză acră tocată mărunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai rondele subţiri. Dovleacul curăţat îl tai în felii subţiri.

Varza o tai fideluţă şi o storci bine de zeamă.

Iei o tavă şi pui într-un capăt varza murată cu dovleacul şi presari puţin zahăr.

Strecori cartofii (cantitatea de cartofi se poate mări), îi pui în tavă şi îi presari cu sare şi piper.

Deasupra, pui bucăţile de cârnat proaspăt de porc.

Preîncălzeşti cuptorul, pui tava cu cartofi în cuptor şi laşi până ce cartofii încep să se rumenească.

Serveşti cartofii la masă cu dovlefecul şi varza din tavă, alături de o felie de pâine proaspătă.

 

Cartofi la tava cu carnat de porc

Cartofi_la_tava_cu_carnat_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.