Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 5 cartofi de marime medie 200 g branza tofu sare piper 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute […]
Cartofi umpluti cu ardei gras si cascaval
PrinteazaCartofi umpluti cu ardei gras si cascaval din: cartofi, ardei gras, cascaval, unt, sare, piper si busuioc
- 8 cartofi mari
- 2 ardei graşi roşii
- 50-70 g caşcaval afumat
- 20 g unt topit
- sare
- piper
- frunze proaspete busuioc
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în apă cu puţină sare şi se lasă 30 de minute.
Apoi, după ce s-au răcit puţin, li se taie un capac şi se scobesc cu grijă.
Miezul cartofilor se amestecă bine cu ardeii spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe şi caşcavalul tăiat la fel.
Se umplu cartofii, se asază într-un vas de cuptor, se presară sare si piper, se stropesc sau se ung cu unt pe partea care are coajă şi se lasă la cuptor 10 minute. Se servesc cu busuioc proaspăt.
Cartofi umpluti cu ardei gras si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde
Cartofi umpluti cu piept de pui si telina
Cartofi umpluti cu piept de pui si telina din: cartofi, piept de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, unt, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi mari un piept de pui 4 morcovi un pâstârnac o felie rădăcina de telina o ceapa 50 g unt 1/2 legatura marar 2-3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: […]
Pofta buna!