Cartofi umpluti cu pui din: cartofi, piept de pui, oua, mustar, lamaie, morcov, ulei, sare, verdeata. Ingrediente: 4 cartofi mari 150 g piept de pui 2 ouă 1 linguriţă de muştar 1 lingură de zeamă de lămâie 1 morcov ulei sare verdeaţă Mod de preparare: Spală cartofii, dă-i cu sare şi aşază-i întregi într-o […]
Cartofi noi umpluti cu branza din: cartofi, branza, unt, ansoa, masline. Ingrediente: 8 cartofi mari 4 linguri brânză 25 g unt topit 8 fileuri de anşoa măsline feliate Mod de preparare: Cartofii foarte bine spălaţi se fierb 10 minute. Se lasă să se răcească uşor şi se scobesc cu mare atenţie. Miezul cartofilor se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.