Cartofi umpluti cu branza tofu

Printeaza

Cartofi umpluti cu branza tofu din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde.

 

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_branza_tofu

  • 6 cartofi de marime medie
  • 200 g branza tofu
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute la răcit, apoi îi tai în do­uă, pe lung.

Scobeşti fiecare bu­cată de cartof, cât să nu rămână coaja prea subţire.

Pui într-un bol miezul scobit şi-l amesteci cu sa­rea, piperul, ceapa şi pătrunjelul tocate şi jumătate din brânza to­fu dată prin râzătoare.

Umpli fie­care bucată de cartof cu ameste­cul obţinut, peste care presari to­fu răzuit.

Pui cartofii într-o tavă tapeta­tă cu hârtie de copt şi-i dai la cup­tor 10 minute, până se topeşte brânza.

Cartofi umpluti cu branza tofu

Cartofi_umpluti_cu_branza_tofu

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cartofi umpluti cu piept de pui si telina

Cartofi umpluti cu pui

Cartofi umpluti cu pui din: cartofi, piept de pui, oua, mustar, lamaie, morcov, ulei, sare, verdeata. Ingrediente: 4 cartofi mari 150 g piept de pui 2 ouă 1 linguriţă de muştar 1 lingură de zeamă de lămâie 1 morcov ulei sare verdeaţă   Mod de preparare: Spală cartofii, dă-i cu sare şi aşază-i întregi într-o […]

 

Cartofi umpluti cu tofu

Cartofi noi umpluti cu branza

Cartofi noi umpluti cu branza din: cartofi, branza, unt, ansoa, masline. Ingrediente: 8 cartofi mari 4 linguri brânză 25 g unt topit 8 fileuri de anşoa măsline feliate   Mod de preparare: Cartofii foarte bine spălaţi se fierb 10 minute. Se lasă să se răcească uşor şi se scobesc cu mare atenţie. Miezul cartofilor se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.