Cartofi umpluti cu branza de vaci si smantana

Printeaza

Cartofi umpluti cu branza de vaci si smantana din: cartofi, branza de vaci, oua, verdeata, ulei, unt, smantana, sare.

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • verdeata tocata
  • 100 ml ulei
  • 100 g unt
  • 300 ml smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofi umpluti cu branza de vaci si smantana: aleg cartofi de aceeasi marime, se curata de coaja, se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa si putina sare.

Dupa ce au fiert pe jumatate se scot, se taie câte un căpăcel din fiecare cartof, apoi se scobesc cu un cuţit special.

pune brânza de vaci într-un vas, se adaugă ouăle, verdeaţa tocată şi sare, se amestecă bine cu o lingură de lemn.

Cu această pastă se umplu cartofii şi se aşază într-o tavă.

toarnă peste ei uleiul şi puţină supă şi se introduce tava la cuptor circa 5 minute.

Se servesc cu smântână şi unt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Fazan cu Nuci și Mere

Salată de Fazan cu Nuci și Mere din: piept de fazan, nuci, mere, salata, ulei, otet balsamic, miere, sare, piper. Bucățile de fazan prăjit, împreună cu crocantele nuci prăjite și dulceața merelor, creează un echilibru gustativ impresionant, completat de un dressing ușor și aromat. Acest fel de mâncare nu doar că încântă papilele gustative, dar […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.