Cartofi umpluti cu carne tocata de vita din: cartofi, ceapa, carne de vita, ardei, rosii, sos picant, unt, ulei, cascaval, sare. Ingrediente: 8 cartofi o ceapă 300 g carne tocată de vită un ardei gras 2 roşii o linguriţa sos picant 3 linguri unt 3 linguri ulei 50 g caşcaval ras sare Mod de […]
Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata
PrinteazaCartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata din: cartofi mijlocii, cârnaţi afumaţi, costiţă afumată, ulei, sare, piper, sos de rosii, apa calda, verdeata tcata.
Ingrediente:
- 8-10 cartofi mijlocii
- 400 g cârnaţi afumaţi
- 200 g costiţă afumată
- ulei
- sare
- piper
- 1 cană sos de roşii
- apă caldă
- verdeaţă tocată
Mod de preparare:
Cartofii curăţaţi de coajă şi bine spălaţi îi goleşti de miez.
Tai bucăţi de cârnaţi, cât să încapă în fiecare cartof, iar alături pui bucăţele de costiţă.
Aşezi cartofii într-o tavă unsă cu ulei, unul lângă celălalt.
Pui în tavă şi miezul cartofilor, sare, piper, apă caldă, pe care ai amestecat-o cu 50 ml ulei şi 1 cană de sos de roşii.
Pui la copt pentru 35-40 de minute. Serveşti cartofii calzi, cu verdeaţă tocată presărată deasupra şi cu salată de sezon.
Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata
Pofta buna!
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde
Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 5 cartofi de marime medie 200 g branza tofu sare piper 1 legatura patrunjel 1 legatura ceapa verde Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute […]
Pofta buna!