Cartofi umpluţi cu carne de porc si costita

Printeaza

Cartofi umpluţi cu carne de porc si costita din: cartofi, carne de porc tocata, costita, ceapa, ardei gras, cascaval, oua, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 100 g carne de porc tocata
  • 50 g costita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii de coa­jă şi taie-i pe jumătate, pe lat. Cu o lingură, scobeşte-i de miez şi dă-i cu un praf de sare.

Curăţă ardeiul gras şi ceapa, taie-le în cubuleţe fine, încinge puţin ulei într-o tigaie şi căleşte-le până ce scad.

Stinge focul şi lasă-le să se răcoreas­că. Taie mărunt costiţa, adaugă carnea tocată, ouăle bătute, caşca­valul ras, un praf de sare şi legumele călite.

Amestecă totul foarte bine şi umple cartofii.

Aranjează cartofii în tavă, stropeşte-i cu puţin ulei, adaugă apă până la jumătatea cartofilor, acoperă cu folie de aluminiu sau cu un capac şi dă la cuptor 20 de minute, la capacul sau folia şi lasă cinci minute ca să se rumenească.

 

Cartofi umpluţi cu carne de porc si costita

Cartofi_umpluti_cu_carne_de_porc_si_costita

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Cartofi umpluti cu carne tocata de vita

Cartofi umpluti cu carne tocata de vita din: cartofi, ceapa, carne de vita, ardei, rosii, sos picant, unt, ulei, cascaval, sare. Ingrediente: 8 cartofi o ceapă 300 g carne tocată de vită un ardei gras 2 roşii o linguriţa sos picant 3 linguri unt 3 linguri ulei 50 g caşcaval ras sare   Mod de […]

 

Cartofi umpluti cu tofu

Cartofi umpluti cu tofu din: ciuperci, cartofi, tofu, ulei, ceapa, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci champignon 4 cartofi mari 1/4 cană cremă de brânză de soia 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă mare sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Speli cartofii, îi aşezi pe o tavă şi îi coci pentru aproximativ 45 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Cartofii se fierb in prealabila sau se umplu cruzi?

  2. prealabil*

  3. @Teodora M: nu este nevoie sa fierbeti cartofii inainte de a-i umple; ii scobiti, ii umpleti si apoi ii dati la cuptor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.