Cartofi umpluti cu carne de pui si usturoi

Printeaza

Cartofi umpluti din: cartofi, pulpe de pui, esmet, oua, usturoi, condimente, ceapa, sare, piper, ulei, verdeata.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:Cartofi umpluti

  • 10 cartofi potriviţi
  • 400 g pulpe de pui
  • 100 g pesmet
  • 1 ou
  • 2 căţei de usturoi
  •  1/2 plic condimente barbeque de pui
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă şi îi tai în două pe lungime, îi scobeşti apoi în mijloc cu o linguriţă.

Separat, toci pieptul de pui, îl amesteci cu ou, pesmet, condi­mentul barbeque, usturoiul pisat, verdeaţa tocată, sare şi piper.

Cu această compoziţie umpli cartofii scobiţi.

Pui într-o tavă de cuptor miezurile de la cartofi, cele două cepe tăiate mărunt, puţin ulei, sare, piper, apă şi apoi aşezi cartofii umpluţi.

Dai tava la cuptor până sunt pătrunşi cartofii şi carnea rumenită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cartofi umpluti cu piept de pui si telina

Cartofi umpluti cu piept de pui si telina

Cartofi umpluti cu piept de pui si telina din: cartofi, piept de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, unt, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi mari un piept de pui 4 morcovi un pâstârnac o felie rădăcina de telina o ceapa 50 g unt 1/2 legatura marar 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

Cartofi umpluti cu piept de pui

Cartofi umpluti cu ciuperci si branza

Cartofi umpluti cu ciuperci si branza din: cartofi, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel, branza topita. Ingrediente: 8 cartofi mari o conservă mica ciuperci o ceapa 3 linguri ulei sare piper Pentru ornat: brănza topita roşii pătrunjel   Mod de preparare: Ciupercile se trec sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Cartofii […]

 

Cartofi umpluti cu piept de pui

Cartofi umpluti cu piept de pui 

Cartofi umpluti cu piept de pui din: cartofi, piept de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, unt, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi mari un piept de pui 4 morcovi un pâstârnac o felie rădăcina de telina o ceapa 50 g unt 1/2 legatura marar 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Cartofii se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.