Focaccia cu oregano din: faina, apa, drojdie uscata, ulei de masline, zahar, sare, oregano. Ingrediente: 250 ml apă 500 g făină 1 plic drojdie uscată 4 linguri ulei de măsline 1 linguriță rasă zahăr 1 linguriță de sare pentru uns focaccia: 3 linguri ulei de măsline 2 linguri apă 1 lingură oregano uscat mărunțit […]
Cartofi umpluti cu carne tocata
PrinteazaCartofi umpluti cu carne tocata din: chifla, carne tocata, ceapa, cascaval, ou, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 8-10 cartofi
- 1 chiflă
- 250 g carne tocată
- 1 ceapă potrivită
- 100 g caşcaval
- 1 ou
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi fierbi în coajă. După ce s-au fiert şi s-au răcit, îi cureţi şi îi tai la ambele capete.
Cu 1 linguriţă le scobeşti miezul astfel încât cartofii să poată fi umpluţi.
Inmoi chifla în apă, o storci şi o treci prin maşina de tocat împreună cu carnea de porc.
Sărezi, piperezi şi amesteci cu ceapa care a fost călită în ulei. Adaugi şi oul. Vei obţine o pastă cu care umpli cartofii.
După ce ai terminat de umplut toţi cartofii, îi aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi îi pui în cuptorul încins pentru 30 de minute.
Serveşti cartofii cu caşcaval ras.
Cartofi umpluti cu carne tocata
Pofta buna!
Salată cu hribi și avocado din: hribi, avocado, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, frunze de salata verde. Salata este o combinație delicioasă de arome și texturi. Hribii, bogati in proteine, vitamine și minerale, oferă un gust minunat și o consistență ușor cărnoasă. Avocado, pe de altă parte, adaugă cremozitate și o […]