Cartofi umpluti cu carne si verdeata

Printeaza

Cartofi umpluti cu carne si verdeata din: cartofi, carne, patrunjel, ou, iaurt, unt.

Ingrediente:

  • 2-3 cartofi
  • 2-3 linguri carne fiartâ tocatâ
  • pătrunjel verde
  • 1/2 ou
  • 5 g unt
  • 2 linguri iaurt

 

Mod de preparare:

Cartofi umpluti cu carne si verdeata: Se fierb cartofii în coajă, se curăţă, se taie în două în lungime şi se scobesc de o parte din miez.

Carnea fiartă tocată se amestecă cu oul şi pătrun­jelul tocat.

Se umplu cartofii cu această umplutură, se pun într-un vas uns cu unt şi se dau la cuptor într-un vas cu apă caldă. Se stropesc deasupra cu untul topit şi se lasă 15-20 de minute.

Se servesc cu iaurt.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.