Cartofi umpluti cu ciuperci si orez

Printeaza

Cartofi umpluti cu ciuperci si orez din: cartofi, ciuperci, orez, untdelemn, bulion de rosii, sare, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 30 g ciuperci
  • 3 linguri orez fiert
  • 2 linguri untdelemn
  • 2 linguri bulion de rcoşii
  • sare
  • pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare Cartofi umpluti cu ciuperci si orez:

Cartofii, spălaţi şi curăţaţi de coajă, se scobesc.

La orezul ales, spălat şi fiert, se adaugă patrunjelul, spălat şi tocat, ciupercile spălate, curăţate şi prăjilte într-o lingură de untdelemn, şi sarea necesară.

Cu aceaistă compoziţie se umplu cartofii, se pun într-o tavă şi se dau la cuptor să se rumenească.

Se aşează pe o farfurie şi ise toarnă bulionul deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.