Cartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel
PrinteazaCartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel din: cartofi, ciuperci, unt, sare, condimente, pătrunjel.
- 6 cartofi potriviţi
- 10 ciuperci
- unt
- sare
- condimente
- pătrunjel
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi pui să fiarbă pe jumătate. Le tai un căpăcel şi scobeşti cu o linguriţă pentru a îndepărta conţinutul (lucrezi cu grijă pentru a nu deteriora cartofii).
Cureţi, speli şi tai ciupercile şi apoi îi căleşti puţin în unt.
Amesteci ciupercile cu compoziţia scobită din cartofi.
Condimentezi totul după gust cu sare şi piper şi adaugi pătrunjel verde tocat, lei cartofii scobiţi şi îi umpli cu această compoziţie.
Apoi aşezi cartofii într-un vas de yena uns cu unt. Pe fiecare cartof aşezi câte o bucăţică de unt.
Dai vasul la cuptor pentru circa 15-20 de minute. Serveşti cartofii calzi cu o salată de legume alături.
Cartofi umpluti cu ciuperci si patrunjel
Pofta buna!