Cartofi umpluti cu bacon si camembert
PrinteazaCartofi umpluti cu bacon si camembert din: cartofi, bacon, capia, camembert, cascaval, ceapa, boia, sare, piper.
- 4 cartofi albi
- 100 g bacon
- 1 capia
- 100 g camembert
- 50 g caşcaval ras
- 1 fir de ceapa
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală cartofii şi fierbe-i în apă cu sare 20 de minute. Intre timp, taie baconul bucăţi, frige-le într-o tigaie, apoi ia-le de pe foc şi amestecă-le cu ardeiul capia tăiat cubuleţe şi ceapa verde tăiată mărunt şi condimentează.
Taie cartofii în jumătăţi cât sunt încă fierbinţi, scobeşte-le miezul şi pasează-l cu furculiţa. Umple cartofii cu miezul amestecat cu caşcaval şi piper, iar deasupra pune amestecul de bacon, ardei şi ceapă şi câte o felie de brânză camembert. Presară boia.
Serveşte cartofii umpluţi ca fel principal, alături de o salată.
Cartofi umpluti cu bacon si camembert
Pofta buna!
Imi plac 🙂