Cartofi umpluti cu branza telemea

Printeaza

O reteta gustoasa de cartofi umpluti cu branza telemea, gris, ou, unt, rosii, marar si sare.

Ingrediente: Cartofi umpluti cu branza telemea

  • 6 cartofi
  • 300 g brânză telemea de vacă
  • 50 g griş fiert în 150 ml lapte
  • l ou
  • 1 lingură unt
  • 2-3 roşii
  • 1 legătură mărar
  • sare

Mod de preparare:

Pui cartofii la fiert în coajă, iar după răcire îi cureţi de coajă şi îi tai în două pe lung. Scobeşti cartofii cu linguriţa şi miezul cartofului îl zdrobeşti bine cu telul. Adaugi brânza telemea de vacă, mărarul tocat mărunt, oul şi sarea după dorinţă. Amesteci bine. Cu această compoziţie umpli cartofii, după care îi pui într-o tavă unsă cu unt. Dai la cup­tor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.