Cartofi umpluti cu branza telemea
PrinteazaO reteta gustoasa de cartofi umpluti cu branza telemea, gris, ou, unt, rosii, marar si sare.
- 6 cartofi
- 300 g brânză telemea de vacă
- 50 g griş fiert în 150 ml lapte
- l ou
- 1 lingură unt
- 2-3 roşii
- 1 legătură mărar
- sare
Mod de preparare:
Pui cartofii la fiert în coajă, iar după răcire îi cureţi de coajă şi îi tai în două pe lung. Scobeşti cartofii cu linguriţa şi miezul cartofului îl zdrobeşti bine cu telul. Adaugi brânza telemea de vacă, mărarul tocat mărunt, oul şi sarea după dorinţă. Amesteci bine. Cu această compoziţie umpli cartofii, după care îi pui într-o tavă unsă cu unt. Dai la cuptor.
Pofta buna!