Cartofi umpluti cu branzeturi
PrinteazaCartofi umpluti cu branzeturi
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 400 g branza proaspata de vaci
- 100 g cascaval
- 3 linguri cu smantana
- 2 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 2 ardei grasi
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii, in coaja, in apa cu sare. Amesteca branza, smantana, ceapa si verdeata, tocate marunt.
Cand sunt aproape fierti cartofii, taie-le un capacel si scoate-le o parte din miez. Umple cartofii cu amestecul de branzeturi si unge-le coaja cu ulei.
Asaza-i intr-o tava si rade deasupra fiecarui cartof cascaval. Printre ei, asaza rondele de ardei gras. Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca 15 minute.
Cartofi umpluti cu branzeturi
Pofta buna!
O reteta interesanta de cartofi umpluti. O sa fac si eu.