Cartofi umpluti cu branzeturi

Printeaza

Cartofi umpluti cu branzeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri cu smantana
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 2 ardei grasi
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii, in coaja, in apa cu sare. Amesteca branza, smantana, ceapa si verdeata, tocate ma­runt.

Cand sunt aproape fierti cartofii, taie-le un capacel si scoate-le o parte din miez. Umple cartofii cu amestecul de branzeturi si unge-le coaja cu ulei.

Asaza-i intr-o tava si rade deasupra fiecarui cartof cascaval. Printre ei, asaza rondele de ardei gras. Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca 15 minute.

Cartofi umpluti cu branzeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta interesanta de cartofi umpluti. O sa fac si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.