Cartofi umpluti cu carne de vita si rosii
PrinteazaCartofi umpluti cu carne de vita si rosii din: cartofi, carne de vită fară os, şuncă presată, ouă, roşii, verdeaţă, unt, sare.
Ingrediente:
- 2 kg cartofi
- 250 g carne de vită fară os
- 200 g şuncă presată
- 3 ouă
- 250 g roşii
- 1 legătură verdeaţă
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Cartofii, curăţaţi, se coc în cuptor. Carnea de. vită, fiartă în apă cu sare, şunca şi albuşurile fierte, tăiate în cuburi mici, se amestecă cu miezul rezultat.de la scobitul cartofilor copţi.
Se adaugă verdeaţă tăiată mămnt, unt şi suc de roşii. Se umplu cartofii cu această compoziţie şi Se pun la cuptor pentm 10 minute. Se servesc calzi.
Pofta buna!