Cartofi umpluti cu ciuperci si branza

Printeaza

Cartofi umpluti cu ciuperci si branza din: cartofi, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel, branza topita.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu ciuperci si branza

  • 8 cartofi mari
  • o conservă mica ciuperci
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru ornat:

  • brănza topita
  • roşii
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ciupercile se trec sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Cartofii se ung cu puţin ulei, se învelesc în folie si se pun la copt.

Ceapa tăiată mărunt se presară cu sare şi se căleşte în ulei. După ce a devenit sticloasă, se pun ciupercile tăiate mărunt. Se lasă pe foc 15 minute amestecând si, la final, se potriveşte de sare si piper.

Se taie cartofii copţi pe lungime, se aşază amestecul de ciuperci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.