Cartofi umpluti cu ciuperci si branza
PrinteazaCartofi umpluti cu ciuperci si branza din: cartofi, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel, branza topita.
- 8 cartofi mari
- o conservă mica ciuperci
- o ceapa
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru ornat:
- brănza topita
- roşii
- pătrunjel
Mod de preparare:
Ciupercile se trec sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Cartofii se ung cu puţin ulei, se învelesc în folie si se pun la copt.
Ceapa tăiată mărunt se presară cu sare şi se căleşte în ulei. După ce a devenit sticloasă, se pun ciupercile tăiate mărunt. Se lasă pe foc 15 minute amestecând si, la final, se potriveşte de sare si piper.
Se taie cartofii copţi pe lungime, se aşază amestecul de ciuperci.
Pofta buna!