Cartofi umpluţi cu masline si tofu
PrinteazaCartofi umpluţi
- 1,5 kg cartofi potriviţi şi uniformi
- 250 g brânză tofu
- sare
- 2-3 linguri ulei de măsline (de preferat)
- 250 g măsline dietetice
- sparanghel sau ciuperci din conservă
- 3-4 căţei de usturoi
- oregano
- cimbru
Mod de preparare:
Se mărunţeşte tofu şi se amestecă cu celelalte ingrediente, astfel încât să devină o cremă omogenă. Cartofii curăţaţi şi bine spălaţi se fierb, dar nu definitiv, apoi se taie în jumătăţi şi se scobesc puţin în interior.
Intr-un vas de jena, pe care l-am uns cu puţin ulei, aşezăm cartofii umpluţi cu pasta obţinută mai sus. Se dau la cuptor încins aproximativ 20 de minute. Se servesc garnisiţi cu maioneză de soia şi pătrunjel verde tocat fin.
Poftă bună!