Cartofi umpluţi cu mere
PrinteazaCartofi umpluţi cu mere
Ingrediente:
- 8 cartofi
- sare, piper
- rozmarin uscat
- 4 linguri oţet de mere
- 200 ml supă
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 mere roşii
- 2 cepe roşii
Preparare:
Tăiaţi cartofii în două şi presăraţi-i cu sare, piper şi rozmarin. Aşezaţi-i cu partea secţionată în sus şi coaceţi-i circa 20 de minute la 180°C.
Amestecaţi oţetul cu supa, uleiul, sarea, piperul. Tăiaţi merele şi ceapa cubuleţe şi încorpora-ţi-le.
Scobiţi cartofii, umpleţi-i cu amestecul de mai sus şi omaţi-i cu ceapă.
Pofta buna!
Nici nu stiu ce sa mai gatesc. Reteta asta de cartofi umpluti suna si arata foarte bine. O s-o incerc si eu.