Cartofi umpluţi cu mere

Printeaza

Cartofi umpluţi cu mere

Cartofi umpluţi cu mere

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • sare, piper
  • rozmarin uscat
  • 4 linguri oţet de mere
  • 200 ml supă
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 mere roşii
  • 2 cepe roşii

Preparare:

Tăiaţi cartofii în două şi presăraţi-i cu sare, piper şi rozmarin. Aşezaţi-i cu partea secţionată în sus şi coaceţi-i circa 20 de minute la 180°C.

Amestecaţi oţetul cu supa, uleiul, sarea, piperul. Tăiaţi merele şi ceapa cubuleţe şi încorpora-ţi-le.

Scobiţi cartofii, umpleţi-i cu amestecul de mai sus şi omaţi-i cu ceapă.

Cartofi umpluţi cu mere.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nici nu stiu ce sa mai gatesc. Reteta asta de cartofi umpluti suna si arata foarte bine. O s-o incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.