Cartofi umpluti cu piept de pui si telina
PrinteazaCartofi umpluti cu piept de pui si telina din: cartofi, piept de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, unt, marar, ulei, sare, piper.
- 8 cartofi mari
- un piept de pui
- 4 morcovi
- un pâstârnac
- o felie rădăcina de telina
- o ceapa
- 50 g unt
- 1/2 legatura marar
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se ung cu ulei, se învelesc în folie alimentară şi se aşază în tava de cuptor. Se lasă 45 de minute. Intre timp, carnea si zarzavaturile se pun la fiert.
Odată fierte, se scurg de zeamă, care se păstrează, şi se toacă la robot. Se adaugă putină supă, dacă amestecul este prea uscat, se pune si untul şi se potriveşte de sare şi piper.
Cartofii copţi se taie în patru, se umplu cu amestecul de carne şi se presara cu mărar.
Pofta buna!